0212 231 32 92

P.tesi-Cuma : 09:00 - 18:30

Cumartesi : 09:00 - 13:30

0533 950 60 95

P.tesi-Cuma : 09:00 - 18:30

Cumartesi : 09:00 - 13:30

Adres Bilgileri

Valikonağı Cad. Mim Kemal Apt. No:72 D:1 Nişantaşı İstanbul

EN

TR

Adana Implant Fiyatları


Adana Implant Fiyatları
01.08.2017
9083

Adana Implant Fiyatları

Adana Implant Fiyatları, ağızda diş eksikliklerin bulunması durumunda, bu eksikliklerin giderilmesi açısından implant yerleştirilmesi uygundur.

Diş kökü şeklinde olan ve vidaya benzeyen maddelere implant adı verilmektedir. Var olan diğer dişlere zarar vermeden, herhangi bir yük yüklemeden ve eksik olan dişlerin yerine yerleştirilebilen Adana implant fiyatları açısından da önceki dönemlere göre oldukça uygundur.

Eksik olan diş yerine yerleştirilen diş implantı uygulaması dişin kökü görevini görecek olan bir vidayı minik bir cerrahi işlem işe çene kemiğine yerleştirmek gerekmektedir. Titanyumdan yapılan ve yüzeyleri özel bir teknoloji ile pürüzsüzleştirilerek hazırlanan impantlar doku dostu olan, dayanıklı, sert olmasının yanı sıra oldukça hafiftir.  

Adana İmplant Fiyatları

Adana implant fiyatları içinde implantın çeneye yerleştirilmesi lokal anestezi ve cerrahi işlem ile yapılır. Diş çekimleri ile kıyaslandığında hasta olan kişi açısından oldukça konforlu bir yöntemdir.

implant yapılacak olan kişilerde çene bölgelerinin uygunlukları radyografik olarak ve hastaların genel biyolojik durumları incelenerek saptanmaktadır. Yapılacak olan operasyon yapılacak olan implant âdetine bağlı şekilde yarım saatte gerçekleştirilmektedir.

Adana Implant Diş Tedavisi Fiyatları

Koruma maksatlı antibiyotik kullanımı, operasyon sonrasında oluşabilecek olan ödem ve şişmenin önüne geçmek için antienflamatuvar ilaçlar ve soğuk olan kompres uygulanmaktadır. İmplant uygulamasının yapıldığı gün kan basıncını ve metabolizmayı arttıracak olan yoğun aktivitelerden uzak durmak sağlık açısından gereklidir. implant uygulamasından 1 hafta sonra var olan dikişler alınır.

Dikişlerin alınmasından sonra yapılan kontrollerden sonra kısa sürede normal yaşama geri dönülür. Doktorunuz sizlere söylemiş olduğu kontrol zamanlarını kaçırmadan kontrollere gitmek gerekmektedir.   implant fiyatları konusunda daha detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Benzer Blog Yazıları



0212 231 32 92


0533 950 60 95


Konum