0212 231 32 92

P.tesi-Cuma : 09:00 - 18:30

Cumartesi : 09:00 - 13:30

0533 950 60 95

P.tesi-Cuma : 09:00 - 18:30

Cumartesi : 09:00 - 13:30

Adres Bilgileri

Valikonağı Cad. Mim Kemal Apt. No:72 D:1 Nişantaşı İstanbul

EN

TR

İmplant Diş İstanbul


İmplant Diş İstanbul
26.01.2022
2222

İmplant diş günümüz diş hekimliğinin geldiği en başarılı olarak kabul edilmektedir. Gerçek dişe en yakın tedavi şekli olarak bilinen ve kabul edilen bu tedavi ülkemizde olduğu kadar tüm dünyada da en fazla tercih edilen tedavi yöntemidir. Çene kemiğine yerleştirilen yapay diş kökü ve o kök üzerine yerleştirilen diş den oluşmaktadır. Diş çürümesinden veya diş kaybı gibi durumlarda eksik olan dişlerin fonksiyon ve estetiğini sağlamak amacıyla çene kemiğine yerleştirilen ve genelde titanyum kullanılarak yapılan yapay diş köklerine verilen addır. Doğal dişlerin fonksiyon ve estetiğini sağlayan en iyi alternatif olarak kabul edilmektedir.

İmplant Diş Fiyatları

İmplant fiyatları çeşitli durumlara göre değişkenlik göstermektedir. Aynı zamanda bu fiyatları etkileyen etkenler bulunmaktadır. bu etkenleri sıralayacak olursak;

  • Diş Hekiminin tecrübesinin ve bilgisinin implant fiyatları üzerinde etkisi
  • Çene kemiğinin uygunluğu ve implant fiyatları
  • İmplantın markasının implant fiyatlarını etkilemesi

Ya da ileri bir tarihte implantın değişmesi gereken bir parçasını tedarik edecek firmanın halen üretim yapıyor olması gerekir. Bu tedavi gören kişinin çabucak sağlığına kavuşmasını ve gelecekte gereken desteği aynı firmadan almasını sağlar. İmplant üreten firmaların verdiği bu destek ve devamlılık fiyata yansıyabilir. Başka deyişle hastanın hayatını kolaylaştıran markalar daha değerlidir diyebiliriz. İyi bir hekimin seçiminin de bu yönde olduğunu düşünebilirsiniz. İmplant Fiyatları hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

İmplant Nasıl Yapılır?

İmplant, genel olarak dört farklı şekilde uygulanabilir. İlk yöntemde, diş çekilir ve oluşan boşluğa implant hemen yerleştirilir. Bu hasta ve doktor için en rahat ve en pratik yöntemdir. Dikiş ve cerrahi müdahele gerektirmez, hemen hiç acı vermez. İkinci yöntem ise kapalı tekniktir. Bu yöntemde filep açılmadan (hastanın implant uygulanacak dokusunu kesmeden) lazer kullanılır ve bir oyuk oluşturulur. İmplant bu oyuğa yerleştirilir.

Benzer Blog Yazıları



0212 231 32 92


0533 950 60 95


Konum