0212 231 32 92

P.tesi-Cuma : 09:00 - 18:30

Cumartesi : 09:00 - 13:30

0533 950 60 95

P.tesi-Cuma : 09:00 - 18:30

Cumartesi : 09:00 - 13:30

Adres Bilgileri

Valikonağı Cad. Mim Kemal Apt. No:72 D:1 Nişantaşı İstanbul

EN

TR

İmplant diş tedavisi pahalı mıdır


İmplant diş tedavisi pahalı mıdır
26.01.2022
2449

İmplant diş tedavisi pahalı mıdır? yaptırmanın maliyetli bir tedavi olduğunu söyleyebiliriz. Sizinle ömür boyu kalacak, doğal dişinizi aratmayacak yeni bir dişi, kendinize yapacağınız bir yatırım olarak görmenizde fayda olduğu unutulmamalıdır. İmplant tedavisinin diğer geleneksel tedavi yöntemlerine göre çok daha pahalı bir yöntem olduğu algısı yaygındır. Konuya daha derinlemesine yaklaşırsak bunun çok doğru olduğunu söyleyemeyiz. Çünkü diş implantına alternatif olarak uygulanan tedavi yöntemlerinde uzun vadede farklı sorunlar yaşanabilmekte, yeni tedavilere ya da önlemlere gereksinim duyulabilmektedir.

En iyi alternatif tedavi

Örneğin diğer alternatif tedavilerin uygulanması sırasında, çevre dişler ya da diş etlerinden destek alınmakta, dolayısıyla bu dişler ve dokular zarar görebilmektedir. Ya da köprü protezi yapılan bir hastanın ileride hijyen problemleri yaşaması olasıdır. Köprü protezleri implant dişlere göre temizlemek çok daha zordur. Oysa doğal dişimizin yerini tutan implant dişleri temizlemek, diğer dişlerimizi temizlemek kadar kolaydır. Diş macunumuzu ve diş fırçamızı en iyi şekilde ve düzenli bir biçimde kullanarak implant dişimizi ömür boyu sağlıkla kullanmamız mümkündür. Ayrıca implant diş, komşu dişlere ya da diş etine herhangi bir müdahale gerektirmeyen bir yöntemle yerleştirildiğinden, ağız sağlığınızın herhangi bir zarar görmesi engellenmiş olur.

İmplant fiyatları değişkenlik gösterebilmektedir

Tüm bunların dışında implant tedavisinin fiyatları, hastadan hastaya farklılık gösterebilir. Çene kemiğiniz implant tedavisine uygun durumdaysa sizin için en düşük implant fiyatı geçerli olabilecekken, çene kemiğinizi tedaviye uygun hale getirmek için yapılabilecek uygulamalar, tedavinin fiyatının artmasına neden olacaktır. Uzun yıllar sağlıkla ve güvenle kullanabileceğiniz bir implant dişin üretimi için oldukça yüksek teknolojiye ihtiyaç vardır.  İmplant fiyatları  doktorunuzun tercih ettiği implant markasına göre de değişkenlik gösterebilmektedir.. İmplant tedavisinde tek bir fiyat yoktur. Her hasta için uygulanacak olan tedavinin maliyeti, gerekli muayeneler yapıldıktan ve uygulanacak olan aşamalar belirlendikten sonra kesinleşir.

Ömer Kutay implant istanbul

Oldukça uzun ömürlü bir tedavi olan implant dişinizden alacağınız verim, yaşayacağınız rahatlık ve güzel bir gülüşe sahip olmanın ayrıcalığı düşünülürse implant tedavisi pahalı bir yöntem olarak algılanmaktan çıkar. Son olarak doğal dişinize en yakın görünüşte, uzun yıllar sağlıkla kullanacağınız yeni dişiniz için yapacağınız masrafı, kendinize yapacağınız bir yatırım olarak görmenizde fayda olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Benzer Blog Yazıları



0212 231 32 92


0533 950 60 95


Konum