0212 231 32 92

P.tesi-Cuma : 09:00 - 18:30

Cumartesi : 09:00 - 13:30

0533 950 60 95

P.tesi-Cuma : 09:00 - 18:30

Cumartesi : 09:00 - 13:30

Adres Bilgileri

Valikonağı Cad. Mim Kemal Apt. No:72 D:1 Nişantaşı İstanbul

EN

TR

Nişantaşı implant diş tedavisi


Nişantaşı implant diş tedavisi
25.07.2022
1982

İmplant diş tedavisi günümüzde dişsizlik durumlarında en çok kabul gören tedavi şeklidir. Gerçek dişe en yakın tedavi olan implantlar ağızda ömür boyu kalabilmekteler. İmplant tedavilerinin süreleri hastanın ağız ve çene yapısına göre farklılıklar göstermekle beraber bir günde implant da mümkün olmaktadır.

İstanbul nişantaşında implant kliniği

İstanbulun nişantaşı semtinde bulunan Ömer Kutay İmplant & Estetik Kliniği yaklaşık 35 yıldır yurtiçi ve yurtdışından hastalara başta implant diş olmak üzere dişhekimliği alanında tedav hizmetleri vermektedir. İmplant uzmanı Ömer kutay ve deneymli diş hekimi ekibi uzun yaptıkları tedavilerle bölgenin önde gelen klinikleri arasında yer almaktadırlar.

İstanbul şişli ilçesinde bulunan kliniğimiz implant hastalarının yanı sıra estetik diş hekimliği konusunda da tedavi hizmetleri sunmaktadır. Estetik diş, gülüş tasarımı, lamineyt, porselen kaplama gibi alanlarda da uzman diş hekimi ekibiyle tedavi hizmetleri sunmaktadır.

Prof.Dr. Ömer Kutay kimdir?

Prof. Dr. Ömer Kutay 1981 yılında Ankara Hacettepe üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinden mezun olmuştur. 
1989 yılında İstanbul üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik diş tedavisi ana bilim dalında Doktorasını tamamlamıştır.

1993 yılında İstanbul üniversitesinde Doçentlik çalışmalarını tamamlayan Ömer Kutay 2001 yılında İstanbul Üniversitesinden Profesörlük ünvanını almıştır. Daha fazlası için tıklayınız.

Bir günde implant

Bir günde implant, Kliniğimize geldiğiniz gün operasyon geçirerek yeni dişinizle ayrılmanız demektir. Bu tedavi aylarca beklemesi söylenen hastalara kliniğimiz tarafından sunulan özel bir çözümdür. 

Bilindiği gibi bu tedavinin süreci hastadan hastaya değişiklik göstermekte ve bazı durumlarda bu süreç uzayabilmektedir. Bu tedaviyi düşünen implant hastalarının bu konuyu da en az tedavinin fiyatları kadar araştırması gerekmektedir. 

İmplant diş tedavi süreci nasıl işler?

Tedavi süreci nasıl işler? İmplant, çene kemiğine yerleştirilen titanyumdan yapılmış diş kökü görevi gören protez elemanıdır. İmplant operasyonu çoğu hastayı korkutan bir uygulama olsa da bu korkunun sebebi yapılacak işlemin nasıl yapıldığını bilmemekten kaynaklanmaktadır. 

Bugün tedavi tamamen kansız ve dikişsiz olarak yapılmaktadır. İmplant ve protez diş uzmanı Prof. Dr. Ömer Kutay bu alanda 30 yılı aşkın süredir başarılı operasyonlara imza atmaktadır. Bugün ünü yurtdışında da bilinen Ömer Kutay implant alanında başarılı çalışmalar yapmaktadır. İmplant yapımı konusunda kliniğimizin hazırladığı videolar da sizlere tedavi sürecinin ağrısız olduğunu anlatmaya yardımcı olacaktır.

Benzer Blog Yazıları



0212 231 32 92


0533 950 60 95


Konum